Ne demek?

Wiki Article

e) Fevkda belirtilen projelerin izinından sonrasında inşaat izinı dercetmek kucakin istida ile sarrafiyevurulur. Dilekçe ekinde fevkda tamlanan projelerle beraber süflidaki evraklar istenir.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan sıkışık alaka ile yan yana yeni yerleşim yerlerinin çoğalması hasebiyle ulaşım ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak için yatırımlarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerdeki yurttaşların haydi haydi kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını deyiş fail şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde inşaatını tamamladığımız Köy Fırınlarında, ekmek ve çörek özümlemeı ilkin cereyan etmek toplu yemek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin meselelerini az çok kolaylaştırdık.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında reis bey seçilen Ayhan Yılmayan’ın dirlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar Meclis üyeleri tarafından göreve seçilen ad olmuştu.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Ekipler, arabaya isabet fail çok adetda kurşunla olaya ilgili tüm delilleri titizlikle topladı. Erkli Sert’in cesedi müddeiumuminın incelemesinden sonra otopsi cereyan etmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ankara secim2024 Turgut Altınok kanunlar pursaklar Pursaklar ile alakalı olan bütün haber kafalıklarını şu an bulunduğunuz konu üzerinden uyma pursaklar gundem edebilirsiniz.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde dayanıklı çok mahalle arz almaktadır. Bu mahallelerin bazenlarının kol kodları aynı iken bazenlarının defa kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara göre nısıfsı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin almanak geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, diğer 25 hanenin bülten geliri tekrar Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ankara'da bir MHP'li daha cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi veri el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu ilkin tamamlanmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı kayırma şeşna alarak gelecek nesillere taşıyor.

Azimle ve gayretle çalışarak inştanrı bizlerden bu koltuğu gün alacaklar. Reis beyımızdan aldığımız talimatlar ile çdüzenışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni hümayun fail minik öğrencilerimiz özellikle sürdürmek üzere bizlere geleceğe değgin umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 April Ulusal Hükümranlık ve Çocuk Neşeı’nı kutluyorum” şeklinde hususştu.

Report this wiki page